Sinds 1959 liefde voor het vak

Onze Horlogemaker
image

Horlogerie van Manen is al ruim 50 jaar lang gespecialiseerd in het repareren van horloges en uurwerken. In ons atelier repareren wij vrijwel alle soorten horloges. Van quartz uurwerken tot mechanische uurwerken.

Op batterijen vervangen, banden inkorten en verlengen kunt uw wachten. Met reparaties, als horloges waterdicht maken, uurwerken reviseren en onderdelen vervangen, hebben onze specialisten veel ervaring. Onze specialisten kennen de horloges van binnen en buiten, en aan hen is geen radertje of onderdeel van het uurwerk onbekend. Hierdoor is geen reparatie te moeilijk voor ons specialisten. Natuurlijk geven wij u garantie op onze reparaties zodat u verzekerd bent van de kwaliteit die u gewend bent van Horlogerie van Manen.

Onze Goudsmid
image

Wilt u uw jasseron armband laten inkorten of verlengen, een nieuw kinderkopje aan uw armband laten zetten of uw sieraden laten polijsten?

In ons professionele atelier is alles mogelijk. Ook kunt u terecht voor een nieuw slot aan uw collier, uw ringen groter of kleiner laten maken, een veiligheidskettinkje aan uw armband laten zetten, uw sieraad laten vermaken, de zetting van uw ring laten controleren of uw parelcollier opnieuw laten rijgen of knopen. In het atelier van Horlogerie van Manen kunnen wij dankzij onze kennis, materialen en ruim 50 jaar ervaring op het gebied van goud, zilver en edelstenen alle reparaties aan uw sieraden uitvoeren. Deze reparaties worden uitgevoerd door onze gecertificeerde goudsmeden die al jaar en dag kwaliteit op maat op maat leveren. Met de service die u van Horlogerie van Manen gewend bent, doen wij er alles aan om aan uw eisen tegemoed te komen.

Onze Klokkenmaker
image

Vanuit de wijde omtrek komen klanten naar Horlogerie van Manen voor een onderhoudsbeurt aan hun klok. Onze klokkenmaker repareert uurwerken, tandwielen en reviseert het slagwerk. Kortom, alle onderdelen van een klok.

Ook kan hij uw klok weer laten glimmen als nieuw. Wilt u uw klok weer in de originele kleuren gespoten hebben? Onze klokkenmaker lakt de klokken in elke kleur die u wilt. Door de jarenlange ervaring en het vakmanschap van de klokkenmaker kunnen vrijwel alle klokken gerepareerd worden. Bent u slecht ter been of ziet u geen kans om uw klok bij Horlogerie van Manen te brengen? Dan kunt u contact opnemen met onze klokkenmaker om bij u langs te komen. Hij kan ter plekke kleine reparaties verrichten of uw klok meenemen voor reparatie in ons atelier.

Onze Graveur
image

Wilt u een boodschap voor uw geliefde in een ring laten graveren? Dan kunnen onze vakmensen dit voor u realiseren. Heeft u trouwringen gekocht? Dan worden ze gratis gegraveerd.

Wij beschikken in ons atelier over een groot arsenaal graveermachines. Met deze machines is het voor ons mogelijk om in elk materiaal te graveren. Ook glazen, plaatarmbandjes, kinderkopjes, bestek, horloges, naamplaatjes en slavenarmbanden graveren wij voor u. Zelfs monogrammen in zegelringen en fotogravures zijn voor onze vakmensen geen probleem. Heeft u een zoon of dochter een diploma gehaald heeft? Dan kan u deze speciale gelegenheid nog specialer maken met een bij ons gekocht en gegraveerd product. Ook speciale gravures, zoals uw eigen handschrift in een trouwring, zijn mogelijk.